CORONAVIRUS/Ambulanța Teleorman funcționează fara 22 de angajați aflați în izolare

0

Serviciul de Ambulanță funcționează, în prezent, fără 22 de angajați aflați în izolare după ce au intrat în contact cu persoane inectate cu SARS-CoV-2. Primii 13 angajați au intrat în izolare cu aproximativ două săptămâni în urmă, după ce cele două bătrâne din Alexandria și Țigănești care au fost transportate la unitățile medicale din județ de echipaje SAJ, au fost confirmate cu coronavirus.

Alte patru cadre medicale de la Ambulanță au intrat în izolare miercuri, după ce marți seară au transportat o femeie din Mârzănești pe bebelușul acesteia, la Spitalul Județean și mai apoi la Buucurești, la o unitate medicală. Femeia nu a spus că sosțul său lucrează la o firmă de pază și că face serviciul la Spitalul Municipal, care este puternic afectat de infecțiile cu coronavirus, atât în rândul pacienților, cât și al cadrelor medicale.

Ultimii cinci angajați ai Ambulanței care au intrat în izolare au transportat bărbatul care a decedat, miercuri, la Spitalul Județean și care a fost confirmat cu infecție COVID-19 la câteva ore după ce a decedat. Cele cinci cadre medicale au fost deja testate, urmând ca rezultatele să vină în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here