CORONAVIRUS/131 de teleormăneni au fost confirmați cu COVID-19

0

Până luni, 25 mai, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 131 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore fiind confirmat un caz nou de îmbolnăvire, conform informării Institutului Național de Sănătate Publică.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până luni, 25 mai, au fost declarate vindecate și externate 93 de persoane. Dintre acestea, 56 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19).

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până în prezent, 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate, se arată în raportarea Grupului de Comunicare Strategică.

Totodată, până în prezent, 1.193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.001 persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului Teleorman, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, luni, 37 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 1.080.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Teleorman, au fost efectuate 1.383 de teste COVID-19, dintre care 670 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here