Cornel Gogan și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Videle: „Pornesc la drum cu dorinţa şi convingerea că, împreună, putem reînvia Videle”

0
Liberalul Cornel Gogan și-a depus luni, în mod oficial, candidatura pentru funcția de primar al orașului Videle. Tot luni, împreună cu acesta, echipa cu care Cornel Gogan intră în alegerile locale din 9 iunie și-a depus candidaturile pentru Consiliul Local. Alături de liberalii videleni s-a aflat președintele PNL Teleorman Daniel Constantin.

 

„Astăzi am depus în mod oficial candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Videle! Pornesc la drum cu dorinţa şi convingerea că, împreună, putem reînvia Videle! Prea mult timp oraşul nostru a fost ţinut captiv de o administraţie neperformantă şi nepricepută, al cărei interes nu a fost niciodată cel al cetăţeanului!
Am decis să candidez la primărie deoarece vreau şi pot să creez condiţii mai bune de trai pentru cetăţenii acestui oraş! Am alături de mine o echipă tânără, formată din oameni profesionişti care au demonstrat în mediul privat că pot să facă performanţă şi ştiu să gestioneze eficient fondurile disponibile, dar şi să elaboreze proiecte pentru a atrage Fonduri Europene atât de necesare dezvoltării oraşului nostru!
Mai este foarte puţin timp şi sunt convins că actualul primar va deveni o parte din istoria nefastă a oraşului, iar Videle va porni pe calea progresului şi a dezvoltării economico-sociale!
Vă mulţumesc tuturor pentru încredere şi susţinere! Cu siguranţă, împreună, vom REÎNVIA VIDELE!”, transmite Cornel Gogan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here