COPIII TELEORMANULUI AU NEVOIE ACUTĂ DE SÎNGE! SĂ-I SALVĂM!

0

Institutul Clinic Fundeni, unitate spitalicească de renume resimte o criză acută de sînge! Aici sunt internaţi, din păcate, în secţia de Pediatrie numeroşi îngeri, copii care au primit un verdict crunt – cancer! Salvarea lor ţine de asigurarea sîngelui, vital în astfel de situaţii.

După cum am fost informaţi de medicii şi cadrele medicale de la I.C. Fundeni, în prezent în acest spital sunt internaţi numeroşi copii din Teleorman, care au primit acest crunt diagnostic.

De asemenea, avem în Spitalul Fundeni copii care suferă de disfuncţii ale rinichilor iar doza de sînge administrată salvează viaţa acestor fiinţe nevinovate.

Aşa cum ne-a declarat o prietenă, cadru medical din Teleorman care lucrează la I.C. Fundeni, Spitalul are nevoie urgentă de sînge pentru a salva vieţile acestor oameni aflaţi pe patul de suferinţă. Hai să ajutăm aceşti îngeri, să trăiască! Si o putem face prin donarea de sînge, pentru că la I.C. Fundeni sunt necesare toate grupele sanguine.

Facem apel la toţi teleormănenii să meargă să doneze sînge, deoarece cancerul nu cunoaşte vîrstă sau etnie! Donînd, salvăm vieţi! Pe această cale, adresăm rugămintea noastră Instituţiei Prefectului judeţului Teleorman, personal doamnei prefect Dan Carmen Daniela, Consiliului Judeţean Teleorman prin persoana domnului preşedinte Adrian Ionuţ Gâdea, cît şi autorităţilor locale, să ne sprijine în demersul nostru.

Copiii Teleormanului au nevoie acută de sînge! Să-i salvăm! Cancerul nu cunoaşte vîrstă sau apartenenţă politică! El ucide!

MARIAN AMUZA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here