Consilierii PNL au depus jurământul – Eugen Pîrvulescu: “Maria Stoian și Adrian Florescu vor fi vicepreședinții care săptămâna viitoare vor fi aleși în conducerea Consiliului Județean”

0

Consiliul Județean Teleorman a fost constituit vineri, 6 noiembrie, după depunerea jurământului de către consilierii liberali. Au luat parte la ceremonia de constituire subprefectul județului, Nicoleta Voicu, senatorul PNL Eugen Pîrvulesu, deputatul PNL Ică Florică Calotă și secretarul general adjunct al Guvernului Costel Barbu.

Au depus jurământul, pe rând, consilierii PNL Costel Barbu, Bogdan Cocu, Lefterie Comănescu, Constantinescu Florică, Oana Fedeleș, Valentin Filip, Adrian Florescu, Relu Ivanică, Florică Mara, Cătălin Mohora, Gigi Nădrag, Dan Popescu, Remiy Geaniy Sandu, Maria Stoian, Florin Titirișcă, Marin Țole, Emilian Vrăjitoarea, și din partea PSD Cornel Bleajă.

La finalul ședinței, cei doi lideri PNL, Eugen Pîrvulescu și Costel Barbu, alături de care au fost și cei doi liberali care vor prelua funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean, Maria Stoian și Adrian Florescu, au ținut o conferință de presă în care au vorbit despre proiectele pentru județul Teleorman.

Pe 4 noiembrie 2019, am venit în Guvernul României, pe 4 noiembrie 2020 am împlinit un an de activitate plină, plină și pentru județul Teleorman, cu proiecte palpabile, toate în numai un an de zile. Acum câteva zile am venit în județ, cu doamna ministru al Educației, și am adus 6.010 tablete, în perioada următoare vom reveni și cu laptopuri. Așa cum promiteam, Drumul Județean 51 care leagă Izvoarele de Zimnicea a fost reabilitat, așa cum vă spuneam și de Drumul European 70, unde sperăm ca până la finele lunii noiembrie să fie terminat primul segment, Alexandria-Vitănești, ne-am luat acest angajament pentru că pe acest drum se circulă foarte greu…Un alt proiect important pentru județ și pentru Guvernul Orban, pentru că domnul premier ne va srpijini să ieșim din sărăcia în care am fost ținuți, am aprobat corp nou pentru Spitalul Județean, un alt spital este cel de la Zimnicea, care va fi, de asemenea modernizat și reabilitat, iar după 6 decembrie când vom fi aleși în funcțiile de parlamentari, îmi iau un anagajament că vreau să reabilitez toate spitalele din Alexandria. Un alt proiect important este și reabilitarea DN52 Alexandria- Turnu Măgurele, unde se lucrează ca până la final de noiembrie să fie terminată proiectarea, iar dacă vremea ne va permite în decembrie să înceapă lucrările”, a spus Costel Barbu.

Eugen Pîrvulescu a vorbit despre obiectivele aleșilor județeni ai PNL și a anunțat că sume importante de bani vor fi alocate pentru cele două spitale suport COVID, pentru cheltuieli curente și pentru aparatură, dar și pentru pentru școli pentru ca toate școlile să aibă toalete în interior.
Începem campania electorală în forță, cu o echipă determinată să câștige alegerile parlamentare. Cei doi colegi consilieri care sunt alături de noi în sală (n.r. Adrian Florescu și Maria Stoian), anunțăm pe această cale opinia publică că suntem pregătiți, am câștigat Consiliul Județean cu 17 consilieri, vom demara procedurile pentru convocarea unei ședințe extraordinare săptămâna viitoare, așa încât să alegem dintre consilerii liberali cei doi vicepreședinți care vor conduce județul Teleorman. Doamna Maria Stoian și domnul Adrian Florescu vor fi vicepreședinții care săptămâna viitoare vor fi aleși în conducerea Consiliului Județean”, a spus Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here