Conducerea Primăriei Alexandria, audiențe începând din 1 martie

0

Începând cu data de 01 martie, reprezentanții U.A.T. Municipiul Alexandria vor oferi audiențe cetățenilor din muncipiul Alexandria, anunță reprezentanții municipalității. Potrivit sursei citate, audiențele vor fi acordate conform următorului program:

 

– Primarul Municipiului Alexandria, Victor Drăgușin: în prima zi de joi a fiecărei luni, de la ora 10.00;

– Secretarul General al Municipiului Alexandria, Alexandru Ceciu: în fiecare zi de marți, de la ora 10.00;

– Viceprimarul Municipiului Alexandria, Ene Ionela: în fiecare zi de miercuri, de la ora 14.00;

– Viceprimarul Municipiului Alexandria, Augustin Ioan: în fiecare zi de miercuri, de la ora 09.00.

Cetățenii care își doresc să se înscrie pe listele de audiențe, conform programului menționat, vor comunica numele și prenumele, adresa de domiciliu, numărul de telefon și/ sau adresa de mail și subiectul problemei, pe scurt, pentru care se solicită audiența, prin următoarele metode: telefonic, la numărul: 0247/317.732; prin mesaj, la numărul de WhatsApp: 0764161615; prin aplicația Avansis Mobile, disponibilă spre accesare din meniul ”Programări servicii”; online, pe platforma dezvoltată de instituție, disponibilă spre accesare aici: https://alexandria.ro/contact/program-de-audienta/ .

Programările pentru înscrierea la audiențe se pot face în ziua premergătoare zilei de audiențe, dar și în dimineața zilei de audiențe, până la ora 09.00, cel târziu.

Programul poate suferi modificări, în funcție de evenimentele apărute, mai transmite sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here