Conducerea PNL Teleorman, prezentă la lansarea candidatului liberal la Primăria Bogdana/ Marius Soreață vrea să-l zboare din primărie pe edilul care a divorțat formal de soție pentru ca aceasta sa rămână angajată a instituției

0

Președintele PNL Teleorman Daniel Constantin, senatorul Eugen Pîrvulescu și deputații Maria Stoian și Cristi Barbu, precum și mai mulți primari PNL, între care Cristian Tismănaru – edilul șef de la Dracea, au fost prezenți, duminică, la evenimentul de lansare a candidaturii liberalului Marius Soreață la Primăria Bogdana.

 

Liberalii din județ sunt convinși că, la Bogdana, se va produce schimbarea la alegerile locale din 9 iunie, astfel că toată conducerea partidului a ales să-i fie alături candidatului PNL Marius Soreață în ziua lansării candidaturii.

”Comuna Bogdana a făcut un pas important spre un viitor mai bun! Marius Soreață și-a lansat candidatura la primărie.
Alături de colegii mei din conducerea PNL Teleorman, văd în Marius un om cu o viziune clară pentru viitorul comunei, gata să aducă schimbarea așteptată de locuitorii din Bogdana de foarte multă vreme.
Doar o administrație eficientă, transparentă și modernă poate face posibilă dezvoltarea de care comuna Bogdana are atât de mare nevoie.
Sunt convins că împreună cu Marius Soreață, vom construi un viitor mai bun pentru Bogdana! Hai să ne unim eforturile și să scriem un nou capitol pentru comună!”, a spus președintele PNL Teleorman Daniel Constantin.

La lansarea oficială în cursa pentru Primăria Bogdana, Marius Soreață a fost susținut de sute de cetățeni din Bogdana, mulți dintre aceștia au luat cuvântul pe scenă și au afirmat răspicat că liberalul este alternativa sănătoasă la actuala administrație locală.

Despre primarul în funcție al localității, aflat deja la al treilea mandat, oamenii din Bogdana spun că este o dezamăgire și că, după aproape trei mandate, nu a reușit să demonstreze mare lucru. Mai mult, lumea vorbește că primarul ar fi divorțat, formal, de soție pentru ca aceasta să rămână angajată în primărie, în subordinea sa, iar astfel să fie rezolvată problema incompatibilității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here