Conducerea PNL Teleorman a strigat ‘ADUNAREA’ – Pregatiri INTENSE pentru RĂZBOIUL ELECTORAL din 2019

0

PNL Teleorman a strigat „adunarea” luni seara. Conducerea s-a întâlnit cu o parte dintre consilierii locali pentru a pune la cale strategia pentru alegerile electorale, europarlamentare și prezidențiale, din acest an.

Liderii PNL din județ au în vedere atragerea de noi membri, alegeri în câteva organizații, dar și stabilirea unor întâlniri în teritoriu cu membrii partidului.

De asemenea, s-au pus în discuție și prioritațile pentru noua sesiune parlamentară, prezentate luni la nivel central al PNL. Printre acestea se afla reintoducerea examenului la finalul clasei a 8-a și a examenului de admitere la facultate, dar și demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților și abrogarea OUG 114/2018.

De asemenea, conducerea PNL Teleorman, în frunte cu senatorul Eugen Pîrvulescu, s-a întâlnit marți seară cu aleșii locali din zona Videle, în fieful premierului Viorica Dăncilă.

 

Mobilizarea de forțe vine în contextul în care liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat duminică rezultatul sondajului privind scorul partidelor. Actualul sondaj arată că PNL are în prezent 27.8% din electorat, în timp ce PSD are 30.2%. Pe locul 3 se află ALDE, cu 11.5%. Urmează USR cu 10.2%, Pro România, cu 5.5%, UDMR cu 5.1%, PLUS 5% și PMP 4,2%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here