Concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență a reunit pompieri din patru județe la Roșiori de Vede

0

Începând de miercuri, pompierii militari profesioniști din patru județe se întâlnesc în Teleorman, în municipiul Roșiori de Vede, pentru a participa la concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, faza zonală, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, miercuri a avut loc ședința tehnică, iar în zilele de joi și vineri, pompierii militari din cadrul ISU Arges, ISU Olt, ISU Teleorman și ISU Giurgiu se vor întrece la patru probe – Scara de fereastră, Pista cu obstacole, Ștafeta 4×100 m și Realizarea dispozitivului de lupta la motopompă – pentru obținerea primului loc și a unui timp cât mai bun care să le permită participarea la faza națională.

“Le dorim băieților noștri succes, o poziție cât mai sus pe podium și de ce nu, un loc la faza națională!

Cei care doresc să asiste la această întrecere sportivă, sunt invitați joi, începând cu ora 11.30 și vineri, de la ora 08.00, pe Stadionul Municipal Roșiorii de Vede!

Suntem convinși că o să vă placă să-i vedeți la lucru pe cei mai buni pompieri din patru județe! Vă așteptăm!”, au transmis, miercuri, reprezentanții ISU Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here