Concursul de dans artistic „A fost odată ca niciodată…”

0

Asociația „Dai o șansă” Alexandria, condusă de Elena Tănase, a participat, cu ocazia Zilei Internaționale a Sindromului Down, la un concurs de dans artistic, „A fost odată ca niciodată…”

Acest lucru a fost posibil datorită Fundației „Inimi Generoase” și Asociației „Down Plus” București, care i-au invitat pe copiii și tinerii speciali din Alexandria.

La concursul de dans desfășurat în București au participat 200 de copii și tineri speciali din Alexandria, București și Focșani. 

Copiii de la Asociația „Dai o șansă” Alexandria au prezentat în concurs un dans latino, „Despasito”, dar și un moment folcloric cu dansuri populare și melodii din folclorul teleormănean, interpretate de Cătălin Mihai.

După concurs, au urmat scenete vesele interpretate de actori, un program de magie și discotecă pentru participanți. La concursul de dans artistic „A fost odată ca niciodată…”, ediția a 14-a, membrii Asociației „Dai o șansă” Alexandria au obținut diploma de Cel mai bun dansator și au primit diplome de participare, medalii și dulciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here