Concurență acerbă pentru posturile de ajutor de șef de post scoase la concurs de IPJ Teleorman

0
Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman își modifică programul de lucru
Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman își modifică programul de lucru

Nu mai puțin de 191 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, pentru ocuparea a nouă posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit calendarului, în perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Proba scrisă, care va consta într-un test tip grilă, va avea loc pe data de 23 octombrie.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

La nivel național, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman: https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-prin-modalitatea-incadrarii-directe-din-sursa-externa-a-unor-functii-de-agent-de-politie-din-cadrul-ipj-teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here