Comunicat de presa privind începerea proiectului “Reabilitarea moderata a Scolii Gimnaziale din Comuna Marzanesti, judetul Teleorman”

0
”PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!”

 

UAT Comuna Marzanesti anunta inceperea proiectului cu titlul “Reabilitarea moderata a Scolii Gimnaziale din Comuna Marzanesti, judetul Teleorman”, Titlu apel: PNRR/2022/C10/I.3, Runda 2 in comuna Marzanesti, judetul Teleorman, implementat de UAT Marzanesti, conform contractului de finantare nr. 17285/10.02.2023, finantat in cadrul componentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni incepand cu data de 10.02.2023.

Obiectivul general al proiectului consta in tranzitia catre un fond construit resilient si verde al Comunei Marzanesti.

Obiectivul specific al proiectului il reprezinta renovarea energetica moderata a Scolii Gimnaziale din Comuna Marzanesti.

PNRR Componenta 10 — Fondul Local, Investiția I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

 

Numar de unitati solicitate: 575.00mp

Suma solicitata pentru investitie (Euro): 253.000

Suma solicitata pentru investitie (Lei): 1.245.443,110

 

Rezultatele urmarite prin implementarea proiectului sunt urmatoarele:

  • Renovarea energetică moderată a Scolii Gimnaziale din comuna Marzanesti, judetul Teleorman, contribuindu-se astfel, la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere de cel puțin 30 % a emisiilor directe și indirecte de gaze cu efect de seră în comparație cu emisiile ex-ante. Pentru lucrările propuse vor fi prevăzute sisteme tehnice cu randament ridicat şi un nivel redus al emisiilor echivalent CO2.
  • Rezultate cu efect pozitiv asupra dezvoltării locale, îmbunătățindu-se viața cetatenilor din localitate.
  • Transformare durabilă rurală prin utilizarea soluțiilor verzi și digitale.

Valoarea totala a finantarii nerambursabile este de 1.245.443,10 lei, la care se adauga TVA in valoare de 236.634,19 lei.

e-mail: primariamarzanesti@yahoo.co.uk

telefon : 0247331808

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here