Codrin Ștefănescu: Viorica Dăncilă a muncit foarte mult, a fost o femeie foarte curajoasă și hotărâtă.

0

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți, la sosirea la sediul PSD pentru ședința Comitetului Executiv (CEX), că Viorica Dăncilă a muncit foarte mult, a fost o femeie foarte curajoasă și hotărâtă, iar bilanțul alegerilor prezidențiale „nu e așa negru cum se vede”. El a susținut că trebuie respectat Statutul PSD, potrivit căruia doar Congresul poate alege o nouă conducere.

„Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în această campanie, a fost o femeie foarte curajoasă și hotărâtă, a fost aproape în fiecare filialaă, s-a bătut mult alături de colegii din toată țara. Bilanțul nu e așa negru cum se vede, în condițiile în care au fost toți impotriva noastră. Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin. Fiecare a facut tot ce e posibil pentru a obtine cel mai bun scor”, a spus Codrin Ștefănescu.

El a precizat că PSD nu este într-o perioadă foarte bună, dar „bătălia s-a dus până la capăt și toți și-au făcut datoria”.

„Cred că azi toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul și să organizăm un congres extraordinar. Sper ca dna Viorica Dăncilă, ca președinte al partidului, să conducă această discuție cu calm”, a mai declarat Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here