Circulația pe DJ503 (Drăgănești Vlașca – Videle) este oprită pentru autoturisme

0

Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Centrul INFOTRAFIC informează că traficul rutier este restricţionat pe DN6, în localitatea Drăgănești Vlaşca, judeţul Teleorman, la intersecţie cu DJ 503, din cauza acumulării de apă pe partea carosabilă. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe un fir.

De asemenea, pe DJ 503 Drăgăneşti Vlaşca – Videle, din aceeaşi cauză, este oprită circulaţia autovehiculelor cu masa maximă totală mai mică de 3,5 tone.

In Draganesti Vlasca este inundat DJ 503, pe o distanta de cca.200 m, cu o adancime de aprox. 40 cm, iar E 70 pe o lungime de 100 m, cu o adancime de cca. 15 cm.

Referitor la curti, anexe, locuinte, situatia in loc. Draganesti se prezinta astfel:
– satul Comoara, com Draganesti – 10 curti si 2 case;
– satul Vaceni, comuna Draganesti Vlasca – 5 curti inundate;
– Draganesti Vlasca – 2 curti inundate si 1 casa .

Aseara, in zona localitatii Draganesti Vlasca au actionat 50 de pompieri militari cu mijloace specife de interventie (camioane, autospeciale de lucru cu apa si spuma, motopompe de remorcabile si transportabile). Alaturi de acestia au fost prezenti si membrii CLSU Draganesti Vlasca, cu peste 20 de cetateni, care au intervenit cu o motopompa, un excavator, un buldoexacavator si o vidanja.
S-a incercat suprainaltarea si intarirea digurilor cu saci umpluti cu nisip, atat in zona localitatii Draganesti Vlasca, cat si in localitatea Comoara. Din pacate, apa a crescut, trecand peste aceste diguri.
La fata locului, alaturi de autoritatile locale, au fost in permanenta Inspectorul Sef al ISU si Prefectul Judetului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here