Cinci centre de carantină în municipiul Alexandria; două sunt spații puse la dispoziție de operatori privați

0

În municipiul Alexandria au fost instituite cinci centre de carantină cu o capacitate totală de 386 de locuri, se arată într-o informare a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Alexandria.

Dintre acestea, două spații sunt puse la dispoziție de operatori privați. Trei dintre cele cinci centre sunt deja funcționale, în timp ce alte două sunt pregătite să preia persoane pentru care se impune măsura carantinării.

Cele cinci centre de carantină instituite de la nivelul municipiului reședință de județ sunt clădirea Centrului Rezidențial pentru persoane fără adăpost (etajul 3, cu o capacitate de 48 de locuri), Căminul pentru elevi al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria (etajele 2 si 3, cu o capacitate de 80 de locuri), Motel-Restaurant MARA (118 de locuri), căminul studențesc al Universității Valahia din Târgoviște (54 de locuri) și Hotel Parc Alexandria ( 86 locuri). Căminul studențesc al Universității Valahia din Târgoviște și Hotel Parc Alexandria sunt pregătite să preia carantinați, dar nu sunt încă, funcționale.

Opt centre de carantină sunt funcționale, în prezent, la nivelul județului Teleorman, dintre care două la Turnu Măgurele, unul la Zimnicea, unul la Roșiorii de Vede, unul la Drăgănești Vlașca și alte trei la nivelul municipiului Alexandria.

Cea mai recentă informare a Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că, luni, 335 de persoane erau carantinate în cele opt centre funcționale din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here