Cinci absolvenți ai Academiei de Poliție se alătură polițiștilor din județ

0

Cinci absolvenți ai Academiei de Poliție sunt, de pe 18 iulie, repartizați la Inspectoratul de Poliție al județului Teleorman, au anunțat reprezentanții instituției. Cei cinci ofițeri vor fi repartizați în structurile operative ale IJ Teleorman, respectiv ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, exploziv și substanțe periculoase, drept, pentru acoperirea deficitului de personal existent.

Cu forțe proaspete și cu mult entuziasm, începând de astăzi, 18 iulie, după depunerea jurământului și acordarea primului grad profesional, 5 tineri, absolvenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, se alătură polițiștilor teleormăneni.
Plini de speranțe și optimism, noii polițiști au ieșit pe porțile școlii dornici să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii, astfel că aceștia vor fi repartizați în structurile operative ale Inspectoratului, respectiv, ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, exploziv și substanțe periculoase, drept, pentru acoperirea deficitului de personal existent.
În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, conducerea Inspectoratului le urează ,,bun venit,, noilor colegi și succes în cariera de polițist, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here