Cetățenii din Drăgănești Vlașca își vor putea plăti taxele și impozitele online, prin ghișeul.ro

0
Locuitorii comunei Drăgănești Vlașa își vor putea plăti taxele și impozitele mult mai ușor, la nivelul localității urmând să devină funcțională platforma www.ghiseul.ro.

Anunțul a fost făcut de primarul localității, Ciprian Ciuperceanu, iar prin intermediul platformei www.ghiseul.ro cetățenii din Drăgănești Vlașca pot să vizualizeze obligatiile de plata existente, dar și să achite online cu cardul, partial sau total, taxele si impozitele locale, precum si eventualele amenzi existente.

În perioada următoare, vom pune la dispoziția contribuabililor, plata taxelor și impozitelor locale, prin mijloace electronice online de plată, utilizând platforma www.ghiseul.ro.
Prin platforma Ghișeul.ro se implementează pentru comuna noastră, în mod facil, rapid și sigur: vizualizarea și plata debitelor pe care un contribuabil le are la nivel local; consultarea unui istoric al tranzacțiilor efectuate prin ghișeul.ro; generarea dovezii de plată în urma efectuării unei tranzacții cu succes; obținerea datelor de autentificare fără deplasarea la sediul primăriei.
Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, a transmis Ciprian Ciuperceanu, tânărul edil liberal care a reușit, într-un mandat la conducerea Primăriei Drăgănești Vlașca, să demonstreze că se poate face performanță în administrația locală, atunci când există determinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here