Cetăţeni români răniţi în atentatul de la Barcelona

0

Există şi români răniţi în atentatul terorist produs joi, pe o stradă din Barcelona. Românii au fost spitalizaţi iar starea lor este stabilă, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe transmite că au fost identificaţi doi cetățeni români printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona.

Potrivit ultimelor informaţii obţinute de către Ambasada României la Madrid şi Consulatul General al României la Barcelona, printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificată o a doua victimă de cetăţenie română. Aceasta a fost transportată și internată la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale de specialitate, starea sa actuală fiind stabilă. Reprezentanții Consulatului General al României la Barcelona urmează să se deplaseze la spitalul în care cetățenii români răniți sunt internați, se arată în comunicatul de presă al MAE, remis exclusivNEWS.ro.

Şoferul a fugit de la locul atentatului

O furgonetă a intrat joi pe artera Rambla din Barcelona și a parcurs circa 600 de metri printre pietoni, apoi s-a izbit de un chioșc, iar șoferul a fugit. Autoritățile consideră că este vorba despre un act terorist.

Grenadă descoperită în curtea unui roşiorean

Poliția spaniolă a anunțat că a arestat un suspect după atentat. Bilanțul atacului este de 13 morți și cel puțin 100 de răniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here