Cel mai tânăr primar din județ a demonstrat că se poate face performanță în administrația locală

0

Ciprian Ciuperceanu este, fără îndoială, un exemplu de “așa da”. Tânăr cu inițiativă, acesta a preluat, în anul 2016, o administrație locală care scârțâia din toate încheieturile și a demonstrat, în numai patru ani, că pot fi făcuți pași mari dacă există dorință și determinare.

La patru ani de la preluarea mandatului de primar al localității Drăgănești-Vlașca, Ciprian Ciuperceanu se înscrie, cu siguranță, în categoria edililor care au reușit să facă performanță în administrația locală.

Cea mai recentă investiție finalizată în Drăgănești Vlașca este construirea și amenajarea stadionului comunal. A fost făcută recepția lucrărilor, iar noul stadion și-a deschis porțile pentru a găzdui competițiile sportive, ale echipei de fotbal din localitate.
“Am demonstrat de fiecare dată, prin proiectele inițiate de mine și finalizate, că administrația locală POATE și VREA să îmbunătățească viața în comuna Drăgănești Vlașca”, a notat primarul Ciprian Ciuperceanu, după inaugurarea obiectivului de investiții.

Iar realizările nu-l contrazic pe edilul șef al localității, Ciprian Ciuperceanu putându-se lăuda, în numai un mandat, cu investiții pe care alți primari nu le finalizează nici după ani de stat la conducerea administrațiilor locale: reabilitarea și modernizarea mai multor drumuri comunale din Drăgănești-Vlașca, internet gratuit pentru locuitorii comunei, care au la dispoziție 10 puncte de acces, în satele Comoara, Văceni și Drăgănești Vlașca, reabilitarea unităților de învățămâmânt, amenajarea unui spațiu de recreere pentru localnicii de orice vârstă, dotat cu mese de șah, table, remi, dar și realizarea studiilor de fezabilitate pentru aducțiunea la rețeaua de apă și canalizare.

Mai mult, încă din luna martie, Ciprian Ciuperceanu semnat contractul pentru realizarea unui proiect pe care majoritatea teleormănenilor îl consideră, încă, o utopie: accesul la gaze naturale.
“Ceea ce era imposibil devine, astăzi, cert și realizabil. Astăzi am semnat contractul pentru înființarea rețelei de gaze în comuna Drăgănești Vlașca, urmând ca în perioada imediat următoare să demaram proiectul si sa il depunem pentru demararea procedurilor care trebuiesc urmate în vederea începerii lucrărilor”, spunea edilul de la Drăgănești, la începutul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here