Cei 9 subofițeri încadrați din sursă externă la Jandarmeria Teleorman au depus jurământul

0

Moment unic și emoționant în viața fiecărui militar, ceremonia de depunere a Jurământului Militar a avut loc, joi, și pentru cei nouă subofițeri încadrați în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, din sursă externă.

„Eu,….Jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, au rostit într-un glas cei mai noi dintre jandarmii teleormăneni.
La rândul său, inspectorul șef al IJJ Teleorman le-a spus noilor săi colegi că alegerea pe care care și-au asumat-o implică o conduită ireproșabilă, pregătire continuă, profesionalism și integritate în munca de zi cu zi.
„Ziua depunerii Jurământului militar este unică pentru fiecare dintre dumneavoastră.
Este un moment cu o încărcătură emoțională puternică, care vă deschide ochii și sufletul pentru ceea ce va urma: un drum plin de provocări, anevoios pe alocuri, un drum al perfecționării profesionale și acumulării de cunoștințe, un act care vă responsabilizează enorm.
Vreau să fiți conștienți de un lucru: alegerea pe care v-ați asumat-o implică o conduită ireproșabilă, pregătire continuă, profesionalism și integritate în munca de zi cu zi.
Veți fi în slujba țării, iar modul în care veți acționa în misiunile încredințate va depinde siguranța cetățenilor. Nu uitați nicio clipă că vă asumați o misiune dificilă care cere sacrificii și implicare,” a fost mesajul transmis de nu inspectorul șef, locotenent-colonelul Mihai Ionel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here