Casă incendiată, la Zimnicele – Două persoane au fost rănite

0

Două persoane din localitatea Zimnicele au ajuns la spital, după ce casa acestora a fost incendiată, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea au fost anunțați, puțin după miezul nopții, de faptul că la o locuință din Zimnicele se manifestă un incendiu.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD, reuşind ca în aproape o oră să împiedice propagarea flăcărilor la întreaga casă și stingerea în totalitate a incendiului, salvând bunuri materiale estimate la peste 20.000 de lei. Au ars ori au fost deteriorate de foc elementele de mobilier dintr-o cameră, un televizor, două ferestre, două uși și tavanul camerei, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de 5.000 de lei. Proprietarii, un barbat de 42 de ani și o femeie de 43 de ani au suferit arsuri de grad 3, fiind transportați la UPU Alexandria de SMURD și SAJ pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabil de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere, motiv pentru care acest caz a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here