Casă din centrul municipiului Roșiori de Vede, cuprinsă de flăcări

0

Două victime au rezultat în urma unui incendiu de proporții care a izbuncit, duminică, la o casă din centrul municipiului Roșiori de Vede. Potrivit ISU Teleorman, pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 15.00, iar deplasați la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat că focul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și la bunurile din interiorul a două camere de locuit, pe circa 80 mp, flăcările afectând totodată și acoperișul a două spații comerciale pe aproximativ 20 mp.

În incendiu, două persoane de gen feminin, în vârstă de 50, respectiv 70 de ani, au suferit arsuri. Prima, cu arsuri la nivelul membrelor superioare, conștientă și cooperantă, a fost preluată de SAJ și transportată la Spitalul Municipal Caritas.

La același spital a ajuns și cea de a doua victimă, cu arsuri pe cca. 60% din suprafața corpului,în stare de inconștiență, însă cu semne vitale.

Evenimentul a fost gestionat de trei echipaje de stingere, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul SAJ Teleorman.

Cauza probabilă și valoarea pagubelor produse de incediu sunt în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here