Cântec, joc și voie bună, de Ziua Orașului Videle – Pe scena din fața Parcului Orășenesc au urcat artiști locali și naționali

0

Consiliul Local Videle, Primăria Videle și Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Județene Teleorman au organizat, vineri și sâmbătă, o serie de evenimente prilejuite de Ziua Orașului. Astfel, pe scena amenajată în fața Parcului, Orășenesc din Videle, vineri și sâmbătă au urcat artiști de renume, care au susținut recitaluri de excepție pentru videlenii de toate vârstele.

 

Vineri seară, pe scena au urcat îndrăgiții artiști de muzică populară Floarea Calotă, Constantin Enceanu și Alexandra Bălăreanuprecum și Ansamblul Burnasul și Matteo, în timp ce în seara zilei de sâmbătă atmosfera a fost întreținută de Valentina Carmen Stanciu, Mădălina Ghigeanu, Alessia, Cabron și What’s Up.

De asemenea, vineri după-amiază, elevii unităților de învățămât din Videle – Școala Nr. 1, Școala Nr. 2 și Liceul Videle, au susținut un program artistic, iar autoritatea locală i-a premiat pe aceștia, cu diplome și bani.

Totodată, sâmbătă după-amiază, un program artistic au susținut și cursanții Școlii de dans Criss Dance.

Evenimentul a adunat videleni de toate vârstele, astfel că Parcul Orășenesc s-a dovedit neîncăpător pentru copii, părinți și bunici care s-au bucurat de spectacolul  pregatit de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here