Candidați PNL pentru primării din județ, validați în BPJ/ La Videle, Cornel Gogan intră în cursa electorală

0

Biroul Politic Județean al PNL Teleorman a validat, în ședința de joi, o serie de candidați la alegerile locale de pe 9 iunie. Astfel, pentru Primăria Alexandria a fost validat Haralambie Epure, pentru Primăria Videle a fost validat Cornel Gogan, pentru Primăria Piatra – Gigi Barbălată, pentru Primăria Lița – Chiurtu Lucian, iar pentru Primăria Segarcea Vale – Gheldiu Claudiu.

 

Cornel Gogan a fost ales președinte al PNL Videle, în anul 2021. Ulterior, în urma unor neînțelegeri avute cu conducerea de la acea vreme a partidului, acesta a făcut o haltă la PSD, însă a revenit în partidul în care și-a început cariera politică, iar la alegerile locale de peste câteva luni Cornel Gogan se va bate cu Nicolae Bădănoiu, primarul PSD aflat la al treilea mandat.

Încă o dată, vreau să fac publică dorința mea de suflet: aceea de a arata că și la Videle se poate. Crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea orașului prin menținerea tinerilor în oraș, este unul din obiectivele principale, care nu mai suportă amânare„, a declarat Cornel GOGAN.

Atât la Videle, cât și în județ, Cornel Gogan este cunoscut pentru acțiunile sale sociale, în ultima perioadă acesta fiind implicat în construirea unui centru special destinat persoanelor cu forme de autism. Proiectul este unul gândit chiar de Cornel Gogan, iar modelul abordat este importat din Scoția, acolo unde acesta a stat o perioadă și unde a luat contact cu modul în care alte state abordează problema persoanelor cu autism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here