Când se reia activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere

0

Activitatea de examinare pentru obținerea persimului de conducere a fost suspendată pe durata stării de urgență, însă va fi reluată începând cu data de 2 iunie, pentru proba practică, și cu data de 15 iunie, pentru proba teoretică, conform Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman.

Programarea candidaţilor cărora le-au expirat dosarele de şcolarizare în perioada 16.03 -17.05 şi pentru care exista o programare prealabilă în sistem (proba practică) se va efectua prin intermediul şcolilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Reprogramarea candidaţilor care au fost programaţi în perioada în care examinarea a fost suspendată se va face, din oficiu, cu respectarea ordinii de programare anterioară. Reluarea activităţii de examinare la proba practică se va face începând cu data de 02 iunie, iar examinarea la proba teoretică se va relua începând cu data de 15 iunie, pe baza programării online.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examinării la proba practică, vor fi respectate cu stricteţe următoarele măsuri de protecţie, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:

  • la locul de întâlnire comunicat candidaţilor pentru susţinerea probei practice, vor avea acces numai candidatul şi instructorul auto, iar activitatea de instruire se va desfăşura numai în spaţii deschise cu respectarea regulilor de distanţare socială;
  • examinatorul, candidatul şi martorul vor purta echipamente de protecţie (masca) pe toată durata desfăşurării probei, în lipsa acestora putând fi refuzată susţinerea probei;
  • în autovehicul vor fi prezente maxim 3 persoane simultan.
  • școlile de conducători auto vor asigura igienizarea autovehiculelor cu care se susţine proba practică, iar pentru ocupanţi va fi pus la dispoziţie un flacon de substanţă dezinfectantă.
  • se va scana temperatura corporală şi se va interzice susţinerea examenului în cazul în care aceasta depăşeşte 37,2 grade.
  • din listele cu candidaţi vor fi excluse persoanele care figurează ca izolaţi la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here