Căminul Cultural de la Drăgănești-Vlașca, gata de inaugurare/ Ciprian Ciuperceanu: “În cel mai scurt timp, va fi organizată deschiderea oficială”

0

Primarul localității Drăgănești-Vlașca, Ciprian Ciuperceanu, anunță deschiderea oficială a Căminului Cultural din localitate. Obiectivul de investiții a beneficiat de fonduri prin Compania Națională de Investiții, iar clădirea a fost reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde.

Potrivit edilului PNL, Căminul Cultural din localitate va găzdui activități sociale și cultural-artistice pentru toate categoriile de persoane.
În cel mai scurt timp, va fi organizată deschiderea oficială a Căminului cultural al comunei Drăgănești-Vlașca.
Prin finanțarea acordată de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A. a fost reabilitat și modernizat, la cele mai înalte standarde, Căminul cultural, care va deservi organizării activităților sociale și cultural-artistice pentru toate categoriile de persoane.
Încă de la începutul primului mandat mi-am dorit pentru comuna noastră implementarea proiectelor eligibile destinate dezvoltării locale, precum și crearea unor condiții corespunzătoare îmbunătățirii calității vieții a cetățenilor”, transmite Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here