Călmățuiu, Moșteni și Călmățuiu de Sus primesc bani pentru investițiile derulate prin PNI “Anghel Saligny”

0

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 4.675.881,44 de lei în vederea decontării facturilor pentru 21 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, a unor pasaje rutiere, precum și a unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

Pentru județul Teleorman au fost virați bani, la această alocare, pentru următoarele obiective de investiții: Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Moșteni județul Teleorman (116.620 lei), Sistem de alimentare cu apă și branșamente la gospodării individuale în comuna Calmățuiu, județul Teleorman (6.471.503,87 lei) și Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră, comuna Călmățuiu de Sus, sat Băcălești, județul Teleorman (3.065.916,8 lei).

Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here