Cadrele medicale de la Caritas, testate pentru COVID-19, au rezultate negative

0
Cadrele medicale de la Caritas, testate pentru COVID-19, au rezultate negative
Cele 25 de cadre medicale de la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede, de la care au fost prelevate probe după ce au intrat în contact direct cu personanul de pe Secția de boli infecțioase a unității medicale au rezultate negative la testele pentru COVID-19.

“Referitor la situația de la Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede, Direcția de Sănătate Publică Teleorman precizează faptul că, la nivelul acestei unități sanitare, au fost înregistrate în total 14 cadre medicale cu rezultate pozitive COVID-19. Cele 25 de cadre medicale pentru care s-au recoltat probe vineri, 10 aprilie a.c., au rezultatele testelor negative”, a transmis, luni, Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman a decis recoltarea de probe de la cele 25 de cadre medicale, contacți direcți ai infectaților de pe Secția de boli infecțioase, vineri, 10 aprilie. Tot vineri, cele 25 de cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu. 13 cadre medicale de pe Secția de Boli infecțioase a Spitalului Caritas și unul de la Laborator au fost confirmate cu COVID-19 săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here