Biblioteca Județeană a rămas fără manager – Viorel Fota și-a dat demisia

0

Aleșii județeni s-au întrunit, joi, în ședință ordinară a Consiliului Județean Teleorman, pe ordinea de zi fiind trecute 25 de proiecte de hotărâri, între care și două puncte care au vizat Biblioteca Județeană Marin Preda.

La fel cum s-a întâmplat în precedentele întâlniri, și de această data, atât proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Bibliotecii Județene “Marin Preda” Teleorman, cât și Proiectul de hotărâre privind probarea organizării concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de manager la Biblioteca Județeană „Marin Preda„ – instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman au fost respinse, prin votul celor 17 consilieri liberali.

De altfel, chiar unul dintre aleșii PNL, respectiv Florin Titirișcă, a ținut să menționeze, în timpul întâlnirii, că managerului instituției, Viorel Fota și-a dat demisia din funcție.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea a confirmat spusele liberalului, cu mențiunea că ar fi discutat subiectul la capitolul “diverse”, așa cum era normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here