Bătrână din Rădoiești, moartă într-un incendiu izbucnit în locuința sa

0

Pompierii militari roșioreni au fost solicitați să intervină, luni dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Cetatea, comuna Rădoiești.

Ajunși la locul evenimentului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat faptul că flăcările cuprinseseră acoperișul locuinței, tâmplăria și mobilierul din două camere și mai multe materiale de uz gospodăresc. În interiorul casei, pompierii au găsit o victimă, o femeie în vârstă de 80 de ani, intoxicată cu monoxid de carbon, în stop cardiorespirator.

Aceasta a fost scoasă din locuință și predată paramedicilor SMURD care au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, persoana rănită nu a răspuns procedurilor medicale, fiind declarată decedată de către echipajul Serviciului de Ambulanță.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, pompierii reușind să salveze bunuri de peste 40.000 de lei. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile, a reieșit că vinovat de acest eveniment a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here