Bărbat înecat într-o baltă din Calomfirești

0

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit înecat într-o baltă de pe raza localității Calomfirești.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost văzut ultima dată cu o seară în urmă, iar în cursul dimineții de vineri, o bătrână din localitate ar fi spus familiei că i s-a părut că vede un cap de om în apă. Câteva ore mai târziu, autoritățile au primit și un apel la 112 prin care erau anunțate că pe balta din Calomfirești plutește un cadavru.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați, vineri, în jurul orei prânzului, prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că o persoană s-a înecat într-o baltă de pe raza localității Calomfirești, se arată într-o informare a IPJ Teleorman.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 44 de ani din localitatea Calomfirești.

Sesizarea a fost înregistrată în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, în cauză efectuându-se cercetări vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here