Bărbat din Roșiori, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție

0
Bănuită de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținută de polițiști
Bănuită de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținută de polițiști

Polițiștii roșioreni au dispus reținerea unui bărbat în vârsta de 40 ani, din municipiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani, în seara zilei de marți.

În urma verificărilor efectuate și ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul a încălcat, însă, măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prezentându-se la adresa la care locuiește fiica sa, miercuri, 16 iunie.

Împotriva acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Roșiori de Vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here