Bărbat din Alexandria, care vindea cannabis consumatorilor din județ, călcat de mascați / Acesta s-a urcat la volan, în repetate rânduri, fără permis și sub influența drogurilor

0
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Teleorman au pus în aplicare, în cursul zilei de miercuri, un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Alexandria, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe parcursul anului 2023, dar și în anul 2024, un suspect a condus autoturisme, pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere eliberat pentru vreo categorie de vehicule și aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a reținut și faptul că a deținut și comercializat droguri de risc (cannabis) către consumatori de pe raza județului Teleorman.
Audierile se desfășoară la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here