Bărbat cu probleme locomotorii, mort într-un incendiu la Antonești

0

O persoană și-a pierdut viața, în nopatea de marți spre miercuri, într-un incendiu izbucnit la o locuință din Antonești, comuna Călinești. Potrivit ISU Teleorman, în jurul orei 23.54, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a solicitat intervenția pompierilor militari, iar deplasate la fața locului cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD, echipajele de salvatori au constatat că incendiul se manifesta la întregul acoperiș al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 150 mp și în interiorul a două camere, unde a fost găsită și victima, un bărbat de 57 de ani, cunoscut cu probleme locomotorii și alte afecțiuni medicale.

După aproape două ore și jumătate de intervenție, incendiul a fost lichidat, pompierii reușind să reducă pagubele și să salveze bunuri estimate la peste 60.000 de lei. Au ars acoperișul locuinței, pe cca. 150 mp, mobilierul și electrocasnicele din cele două încăperi, precum și elementele de tâmplărie ale acestora, pagubele ridicându-se la suma de 43000 de lei.

Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here