Bani pentru lucrările prin PNI “Anghel Saligny”, pentru Bragadiru și Siliștea Gumești

0

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 45.056.089,34 de lei în vederea decontării facturilor pentru 40 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Potrivit informațiilor date publicității, facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea infrastructurii rutiere și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare.

De la nivelul județului Teleorman au primit bani localitățile Bragadiru (pentru obiectivul de investiții Modernizare prin asfaltare străzi în comuna Bragadiru, județul Teleorman, fiind solicitată pentru decontare suma de 445.000 lei) și Siliștea Gumești (pentru obiectivul de investiții Extindere rețea de apă și canalizare, branșamente și racorduri la proprietăți, comuna Siliștea-Gumești, jud. Teleorman, suma solicitată pentru decontare fiind de 289.170 lei).

Prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here