Bani de la Guvern pentru patru primării din Teleorman – 2,7 milioane de lei pentru lucrări realizate prin PNDL

0

Plăți de 2.711.543 de lei au fost făcute, miercuri, 27 mai, către primăriile din patru localități din județ, pentru decontarea lucrărilor realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), transmit reprezentanții Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Potrivit documentelor publicate pe pagina oficială a ministerului, numai patru primării din Teleorman au primit bani pentru achitarea unor lucrări aflate în derulare. În total, 2.711.543 de lei vor ajunge în conturile administrațiilor publice locale din județ, iar banii vor fi folosiți pentru reabilitarea unor drumuri de interes local, reţea publică de apă şi canalizare sau modernizarea unor unităţi de învăţământ. Lista primăriilor din judeţ este următoarea: Primăria Videle- 574.391 de lei, Primăria Ciolănești- 801.967 de lei, Primăria Izvoarele- 870.438 de lei și Primăria Călinești 464.745 de lei.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here