Autoritățile județene au celebrat Ziua Armatei

0

Sărbătorită în fiecare an la data de 25 octombrie, Ziua Armatei a fost celebrată și în acest an de autoritățile județene din Teleorman. Evenimentul a fost organizat însă în context pandemic, cu respectarea măsurilor prevăzute de actele normative în vigoare cu privire la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cu toate acestea, luni dimineață, la Monumentul Eroilor din al Doilea Război Mondial din municipiul Alexandria, și-au făcut prezența subprefectul județului Florin Tăbărana, secretarul general al Instituției Prefectului Nicoleta Voicu, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea și Adrian Florescu, primarul și viceprimarul Alexandriei, Victor Drăgușin și Ionela Ene, șefii instituțiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, parlamentarii Florin Piper Savu, Paul Stancu și Maria Stoian și militari în rezervă și retragere.

Ceremonia a fost una scurtă, din care au lipsit discursurile oficialităților. A debutat cu intonarea Imnului național al României, a continuat cu oficierea ceremonialului religios și s-a încheiat cu depunerea de coroane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here