Autoritățile intensifică acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție

0

Rata de infectare ridicată înregistrată la nivelul județului a dus la intensificarea acțiunilor de varificare a măsurilor de protecție.

Astfel, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, polițiștii teleormăneni, împreună cu jandarmi, pompieri și reprezentanţi ai DSP Teleorman au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acțiunile s-au desfășurat pe raza orașului Videle și a comunelor limitrofe, iar oamenii legii au legitimat peste 30 de persoane și au verificat 25 societăți comerciale.

Totodată, au fost verificate mijloacele de transport în comun, ocazie cu care li s-a recomandat călătorilor să respecte măsurile de protecție individuală.

Dintre sancțiunile aplicate, șase au fost pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare prevăzute de Lg. numărul 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile închise.

Au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măștii de protecție toate persoanele care erau în zonă.
Poliţiştii teleormăneni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here