Au început înscrierile pentru atelierele educaționale din cadrul proiectului Școala de Vară

0
În perioada 22 – 29 iunie, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, în intervalul orar 09.00 – 16.30, în zilele lucrătoare, se fac înscrieri pentru atelierele educaționale din cadrul proiectului Școala de Vară, anunță Primăria Alexandria.

 

Înscrierile se vor efectua numai în limita locurilor disponibile, iar un copil va putea fi înscris la maximum două ateliere sau la cel mult două secțiuni din cadrul unui atelier, respectiv:
• Atelier pictură – activitate coordonată de prof. Mihaela Mocanu;
Atelierul va avea loc în perioada 1 – 6 iulie 2023, în Parc Pădurea Vedea, iar categoria de vârstă acceptată este 10 – 18 ani.
• Atelier dans (dans de caracter, balet clasic, dans contemporan, latino, sportiv, folcloric, urban, acrodance) – activitatea din cadrul atelierului va fi coordonată de coregrafi și profesori de specialitate;
Atelierul va avea loc în perioada 4 – 9 iulie 2023, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, iar categoria de vârstă acceptată este 6 – 14 ani.
• Atelier confecționat marionete și teatru de păpuși – activitate coordonată prof. Adriana Ionescu și Mihaela Crăciunică;
Atelierul va avea loc în perioada 10 – 14 iulie 2023, la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria, iar categoria de vârstă acceptată este 7 – 10 ani.
Mai mult, va fi organizat și atelierul de reciclare creativă, pentru câștigătorii concursului ”Exprimă-te ECO!”, în Parcul Pădurea Vedea, iar activitatea din cadrul atelierului va fi coordonată de prof. Adriana Lale, în perioada 3 – 7 iulie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here