Au fost stabilite scenariile de funcționare pentru unitățile școlare din Teleorman

0
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit, vineri, în ședință extraordinară, scenariile de funcționare pentru unitățile/instituțiile de învățământ din județul Teleorman, în vigoare începând de luni, 29 martie.

Grădinițele, școlile și liceele din Teleorman vor funcționa, în continuare, după cele trei scenarii, încadrarea într-unul dintre acestea fiind făcută în funcție de rata de infectare a localității.

Scenariul 1 înseamnă participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Scenariul 2 înseamnă: a) participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ, a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII a, a XIII a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; b) participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

Scenariul 3 înseamnă: a) participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învâțământ, a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; b) participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învâțământ a elevilor din clasele a VIII-a și a XII a, a XIII a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, cu prezență fizică de până la jumătate din numărul total de elevi înmatriculați în respectivele clase terminale;
c) participarea zilnică, în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu. Scenariile de funcționare a unitățiilor/instituțiilor de învățământ din județ se vor actualiza săptămânal, în fiecare zi de vineri sau ori de câte situația o impune, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Scenariile de funcționare pentru fiecare instituție de învățământ din Teleorman poate fi accesată la următoarea adresa de internet: https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/2021/03/Anexa-HCJSU-14-din-19-martie-2021.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here