Au fost publicate notele la proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți de școli

0

Din cei 69 de candidați înscriși, la nivelul județului, la concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea unor posturi de directori și directori adjuncți din învățământul preuniversitar de stat, 18 au picat proba scrisă care a avut loc, vineri, la centrul de examinare organizat la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Alexandria. Datele centralizate de Inspectoratul Școlar Județean arată și că 13 dintre candidați nu s-au prezentat la examen.

Notele obținute de candidați la proba scrisă a concursului pot fi consultate la următoarea adresa: http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2022/TR_Rezultate_anonimiz_concurs_directori_proba_scrisa_18feb2022.pdf

Candidații nemulțumiți de notele primite pot depune contestații la proba scrisă, prin e-mail, sâmbătă, în intervalul orar 09.00 – 12.00, iar acestea vor fi soluționate în perioada 21.02 – 22.02, conform calendarului concursului.

Pentru această sesiune a concursului, la nivelul județului Teleorman au fost scoase la concurs 57 de funcții de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here