Atenție șoferi, se lucrează la varianta ocolitoare a Alexandriei! Se efectuează lucrări de reglementare a circulatiei, printr-un sens giratoriu

0

 

Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman,informează participanții la trafic ca pana pe data de 13 Iunie pe centura Alexandriei sunt restricții de circulație.
Având in vedere numărul tot mai mare de accidente petrecute pe varianta ocolitoare a Alexandriei, din cauza neacordării de prioritate in intersecții, s-a luat masura de a se construi un sens giratoriu.

Astfel, in perioada 06.06.2017 – 13.06.2017, la km 1+410, intersecţia cu DJ 504, Alexandria – Piteşti, VO6F, se efectuează lucrări de reglementare a circulaţiei în această intersecţie, printr-un sens giratoriu.
​În acest context, în perioada menţionată, în intersecţia de mai sus, se instituie următoarele restricţii de circulaţie:
– pe VO6F, la km 1+410 (intersecţia cu DJ 504) se va circula pe un singur sens de mers, dirijat alternativ, cu semafoare şi piloni de circulaţie;
– pe DJ 504 Alexandria – Piteşti, pe tronsonul cuprins între DN 6 şi VO6F, circulaţia se închide în aceeaşi perioadă, rută ocolitoare DN 6 – sens giratoriu – VO6F, DJ 504;

Recomandări ale polițiștilor teleormăneni

Polițiștii teleormăneni roagă participanţii la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, instituite în zonă pe perioada executării lucrărilor, a indicatoarelor şi dispoziţiilor agenţilor de poliţie rutieră şi apilonilor de circulaţie.

Totodată, aceştia sunt solicitaţi ca în zona lucrărilor să adopte o conduită preventivă, de natură a evita orice eveniment nedorit.

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here