ATENTIE! „RADAR” NOU PE DRUMURILE TELEORMANENE

0

După ce CRD-ul poliției municipale „și-a dat duhul”, în urma unui accident de circulație petrecut la ieșire din Alexandria spre Poroschia, un alt „radar civil” a apărut pe străzile din oraș

Este vorba de o Dacia Logan cu numărul de înmatriculare TR 05 WFN. Deși mai nou, are aceleași „apucături”! Stă la pângă iar dacă ai depășit viteza regulamentară, un polițist coboară iute din mașină, și te invită să tragi pe dreapta. Concomitent, pe drumurile din județul Teleorman își face veacul și „bătrânul” TR 05 MKS. Implicat și el într-un alt accident de circulație, undeva la jumătatea anului trecut, se pare că Logan-ul „a avut zile”, iar după o mică spoială, mecanicii au reușit „să-l resusciteze”.

Însă, ambele „radare civile” nu vor avea viață lungă. Săptămâna trecută, senatorii au votat o lege prin care dispozitivele fixe sau mobile destinate măsurării vitezei se vor instala exclusiv pe autovehicule care prezintă înscrisuri şi însemnele distinctive ale Poliţiei rutiere. În cazul în care și deputații vor gândi la fel, „radarele civile” vor dispărea definitiv din peisaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here