Atenție părinți nu lăsați copii nesupravegheati! Un copil de 4 ani a dat foc magaziei după ce s-a jucat cu chibriturile!

0

Atenție parinti unde si cu ce se joaca cei mici! O clipa de neatenție poate avea urmări grave. Un copil de doar 4 ani a dat foc unei magazii pentru ca s-a jucat cu chibriturile. Zilele trecute in comuna Bălăci a izbucnit un incendiu la o magazie din locuința lui Vasile T. Focul amenința să se propage rapid si la casa de locuit. Alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul punctului Dobrotești au intervenit rapid la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, ne-a informat Maior Adrian Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman. Focul a fost stins în limitele găsite. Au fost însă distruse acoperișul magazieie, pe o suprafață de cca. 50 mp, realizat din astereală din lemn învelită cu țiglă, aproximativ 100 kg de lemne, 100 kg de fân și mai multe materiale de uz gospodăresc.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 2000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 150000 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs din cauza unui minor, în vârstă de numai 4 ani, care s-a jucat cu chibriturile în magazie.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime omenești.

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here