Asistentă de la SAJ Teleorman, decorată de președintele Iohannis de Ziua Ambulanței

0

Magdalena Moțoi Neaga, asistent principal la Servicul de Ambulanță Teleorman- Substația Alexandria, a fost decorată, miercuri seară, de președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Cotroceni, prilejuită de Ziua Națională a Ambulanței.

De altfel, la nivelul județului Teleorman, la fel ca în celelalte județe ale țării, Ziua Națională a Ambulanței a fost marcată prin salutări susţinute de sunetul sirenelor şi difuzarea imnului Ambulanţei.

“Ziua de 28 iulie îmi oferă deosebitul prilej de recunoaştere publică şi respect pentru salvatorii care ne vin în ajutor în cele mai dificile momente ale vieţii. (…) Profit de această ocazie, pentru a-i asigura pe toţi colegii mei de respectul cuvenit şi le promit că vor găsi la mine, întotdeauna, sprijinul necesar”, le-a transmis colegilor săi managerul SAJ Teleorman, Mirela Ciobanu, de Ziua Națională a Ambulanței.

Ambulanța din România a împlinit miercuri, 28 iulie, 115 ani de activitate. La nivelul județului Teleorman, numai în anul 2020, Serviciul Județean de Ambulanță a avut peste 48.800 de solicitări, în timp ce în primul semestru din anul 2021, echipajele SAJ Teleorman au avut peste 27.000 de solicitări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here