Aproape 500 de solicitări pentru echipajele de Ambulanță, la final de săptămână – 63 de cazuri de conflicte și agresiuni fizice

0

Echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman au fost solicitate să intervină, în perioada 06 – 08 august, ora 08.00, la nu mai puțin de 497 de cazuri, dintre acestea 63 fiind cazuri de conflicte și agresiuni fizice, se arată în raportul întocmit de conducerea instituției.

Potrivit sursei citate, echipajele de Ambulanță au intervenit și la patru accidente rutiere produse pe raza localităților Ciolănești, Roșiori, Găleteni și Suhaia, Buzescu, din care au rezultat nouă victime, cinci dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, una dintre cele nouă victime rezultate din acccidente rutiere produse în perioada menșionată a decedat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare.

De asemenea, în perioada menționată echipajele de salvare au intervenit și la 68 de cazuri de dureri abdominale sau de spate, la 30 de cazuri de copii bolnavi, dar și la patru persoane căzute în stradă, la șase cazui de incidente provovate de animale și la cinci tentative de suicid.

În schimb, pentru doi bărbați, cu vârste de 62 și 64 de ani, din Țigănești și Alexandria, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here