Aproape 50.000 de persoane din județ au primit schema completă de vaccin anti-COVID

0

Numărul total de doze de vaccin administrate, în Teleorman, începând cu data de 31 decembrie 2020, și până luni, 21 iunie, este de 111.219, potrivit unui comunicat de presă al Instituției Prefectului. 55.626 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 49.995 de persoane au primit a doua doză. Cu Johnson&Johnson au fost vaccinate 5.598 de persoane, potrivit sursei citate.
De asemenea, luni, 21 iunie, au fost vaccinate 214 persoane, din care 37 cu prima doză, 162 cu a doua doză (rapel) și 15 cu Johnson&Johnson. Pentru ziua de 21 iunie, nu au fost raportate reacții adverse.

La Drăgănești Vlașca, urbanul a vaccinat ruralul

În cadrul Campaniei „Urbanul vaccinează ruralul!” în incinta pieței din comuna Drăgănești Vlașca, au fost vaccinate, în zilele 20-21 iunie, 21 persoane: 15 cu vaccin Johnson&Johnson și 6 cu vaccin Pfizer/BioNTech. Vaccinarea s-a făcut de către echipa mobilă de la Centrul de vaccinare Videle. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Crucii Roșii și al Primăriei comunei Drăgănești Vlașca.

De asemenea, luni, 21 iunie, echipa mobilă de la Centrul de vaccinare Videle a fost prezentă și în Piața agroalimentară a orașului Videle, unde au fost vaccinate șapte persoane cu vaccin Pfizer/BioNTech.
Vaccinarea este gratuită și voluntară. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.
Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce revin cetățenilor : respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here