Aproape 32.500 de doze de vaccin anti COVID-19 au fost administrate în centrele din județ, de la debutul campaniei de vaccinare

0

Duminică, 21 martie, în cele 11 centre de vaccinare funcționale la nivelul județului Telorman, au fost vaccinate 613 persoane, toate cu prima doză, cele mai multe în Alexandria (150 de persoane în cele două centrl de vaccinare), iar cele mai puține la centrul de vaccinare de la Olteni (19 persoane). Potrivit informațiilor făcute publice, nu au fost raportate reacții adverse severe.

În săptămâna 15-21 martie, echipele mobile de la Centrele de vaccinare Alexandria și Turnu Măgurele au vaccinat 114 persoane aflate în Centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice din Cervenia, Furculești și Saelele și 6 persoane din Turnu Măgurele, imobilizate la domiciliu.

De la debutul campaniei de vaccinare în județul Teleorman, au fost administrate 32.486 de doze. 22.287 persoane de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 10.199 persoane au primit și a doua doză de vaccin anti COVID-19.

Vaccinarea este gratuită și voluntară. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here