Aproape 27.000 de elevi din județ primesc, de luni, „Cornul și laptele” 

0

Începând de luni, 11 octombrie, 26.808 elevi care urmează cursurile unităților de învățământ din Teleorman vor primi cornul și laptele, a anunțat președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea.

“Livrarea produselor lactate, produselor de panificație și fructelor pentru preșcolarii și elevii din județul Teleorman va începe de săptămâna viitoare. De aceste produse beneficiază un număr de 26.808 copii din mediul urban și rural.

Gustările pentru pauza mare vor fi distribuite în cadrul „Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023”. Produsele de panificație vor fi cornuri și biscuiți din făină integrală, iar livrarea acestora va începe de luni, 11 octombrie a.c. Fructele livrate vor fi merele, începând cu ziua de joi a săptămânii viitoare. Furnizorul produselor de panificație și al fructelor este SC LOGISTIC Media Pop Art SRL.

Produsele lactate livrate începând cu prima zi a săptămânii următoare vor fi lapte UHT și iaurt, furnizate de SC SIMULTAN SRL”, a anunțat Adrian Gâdea.

Potrivit acestuia, pentru elevii și preșcolarii din localitățile în care cursurile se desfășoară online, părinții acestora pot ridica produsele de la unitățile de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here