Aproape 2.200 de persoane sunt izolate la domiciliu; în ultimele 24 de ore a fost confirmat un caz de COVID-19 în Teleorman

0

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului, a fost confirmat un caz de COVID-19, astfel că numărul total al infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 ajunge la 147 pentru Teleorman, conforma raportării Institutului de Sănătate Publică.

De asemenea, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 2.192 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 10 persoane aflate în carantină instituționalizată.

Pe teritoriul țării, până luni, 8 iunie, au fost confirmate 20.604 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre acestea 14.826 fiind declarate vindecate și externate, conform Grupului de Comunicare Strategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 125 noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, până în prezent, 1.334 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here